Български Български   Български ItalianoЗа нас

Кой сме ние... Основната дейност на фирма "Дуко Транс" ЕООД" е транспорт на леки коли, бусове, джипове, мотори, мотопеди, селско стопанска - строителна техника и лекотоварна техника с авотовози от Италия до България. Също извършваме транспорт с автовози и от България до Италия, като предлагаме отстъпка в цената за направления България - Италия. Фирмата разполага с всички нужни лицензи и документи за извършване на транспортна дейност с тирове и автовози за цяла Европа. Ние разполагаме със собствени автовози с капацитет за 5 или 9-10 автомобила. Всяка седмица наши автовози пътуват от и до Италия.

Ние се стараем да задоволим пазарните потребности на нашите клиенти, като за това ние предлагаме нови услуги който да са в интерес както на нас така и на нашите клиенти. Стараем се да предлагаме конкурентни цени и услуги на нашите клиенти. "Дуко Транс ЕООД" се стараем винаги да бъдем коректни и честни с нашите клиенти и това ни държи вече няколко години в тази ниша без да имаме нито един недоволен клиент.
* Ако търсите кола втора ръка в добро състояние, но нямате възможност лично да отидете до друга държава и да си харесате колата, вече ви е писнало от големите цени на колите тук в България... ние можем да ви помогнем.

Ние от "Дуко Транс ЕООД" бихме искали да благодарим на всички наши възложители и партньори, които са били част от нашият успех.Нашите автовози

  • Автовоз IvecoВъзможност за транспорт на 9 или 10 автомобила.
  • Автовоз IvecoВъзможност за транспорт на 3 или 5 автомобила.
  • Автовоз IvecoВъзможност за транспорт на 8 или 10 автомобила.