Български Български   Български Italiano


Нашите Услуги

"Дуко Транс" ЕООД" извършва транспорт на автомобили и техника с автовози от и до Италия. Ние разполагаме с три автовоза който могат да превозват от 5 или 9 автомобила. Автовозите тръгват всяка седмица от Италия. Транспорта се извършва през Гърция от пристанищата

Какво можем да направим за вас..

1. Транспорт на автомобили и товари с автовози от и до Италия.
2. Закупуване на автомобили от фирми и частни лица.
3. Търсене и покупка на автомобили по зададен от вас критерии.
4. Съдействие при покупка на автомобили.
5. Отписване на автомобили и оформяне на документите.
6. Консултации при покупката на автомобили.
7. Транспорт на автомобили до Италия на половин цена.

Ние също ви предлагаме вие сами да си изберете кола и ние ще ви я закупим. Можете да посетите някой сайтовете за коли в ИталияSubito.it , Autoscout24.it или друг сайт. След като си изберете кола вие трябва само да ни дадете номера на обявата или телефонен номер на продавача.
Ние ще разговаряме с продавача или ще отидем на място визуално да проверим колата за забележки. Така вие ще знаете дали всичко в обявата е вярно и коректно.
Ако ви вече сте си закупили кола и търсите само превозвач, ще ни е нужно само адрес и телефонен номер на продавача, ние ще натоварим и транспортираме колата ви до България.

Можем също да търсим кола за вас по зададени от вас критерии.
Предлагаме също и превоз от и до Италия на малогабаритни товари и техника, товари с дължина до 9 метра и тегло до 4 тона. Товари който могат да се транспортират с автовоз.
Малки колети и пратки

Ако имате нужда от консултация или въпроси относно всичко свързано с покупката на автомобили от Италия не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за контакт или телефон: